O čem se prepirata Brutus in Cassius?
O čem se prepirata Brutus in Cassius?

Video: O čem se prepirata Brutus in Cassius?

Video: O čem se prepirata Brutus in Cassius?
Video: Rome - Brutus and Cassius die [2x06] 2024, Maj
Anonim

Cassius in Brutus se prepirajo Brutus « obtožbe proti Luciusu Pella, ki Brutus meni, da je jemal podkupnine. Cassius branil človeka, njegov prijatelj, in je jezen, da Brutus kljub temu kaznoval Pella Cassius pisal pisma v svoj zagovor.

O čem se Brutus in Cassius glede tega ne strinjata?

Cassius in Brutus se s tem ni strinjal zapriseže, ubije Marka Antonija, pusti Antonija govoriti, in Filipa. Cassius je tisti, ki je povabil Brutus da se pridružijo zaroti. Potreboval je Brutus za njegovo ime in ugled. Brutus je imel sloves plemenitega, in on bi dajo legitimnost njihovemu cilju.

Vedite tudi, kaj razkrije prepir med Kasijem in Brutom? Njihovo prepir prikazuje razpad zarote. Brutus se tega zaveda Cassius je pomanjkljiv in da ga je sam zavedel.

Prav tako, kakšen je spor med Kasijem in Brutom?

V najbolj dobesednem pomenu je to konflikt . Cassius in Brutus združite se za nekaj časa in se borite proti Cezarjevemu najboljšemu prijatelju Marku Antoniju. Pred dnevom velike bitke, Brutus in Cassius se prepirati zaradi denarja. Brutus je jezen, ker to verjame Cassius mu ni hotel dati posojila.

Kako je Brutus prevladal nad Kasijem?

Brutus je tisti, ki pošlje Decija govoriti s Cezarjem na koncu prizora, in to je tisti, ki spregovori zadnje besede zarotnikom, ko odhajajo. torej tudi ali Brutus prevlada nad Kasijem ko predlaga, da skupaj s Cezarjem ubijejo Antonija.

Priporočena: