Kakšna je priporočena praksa MAP?
Kakšna je priporočena praksa MAP?

Video: Kakšna je priporočena praksa MAP?

Video: Kakšna je priporočena praksa MAP?
Video: 2 марта важное новолуние в Рыбах, эти изменения коснутся каждого. Какое будущее нас ждет, что делать 2024, Maj
Anonim

1: Priporočena praksa MAP ali "Mappers" je prototip, ki ga lahko učitelji uporabijo za zagotavljanje prilagojene matematike praksa za študente na Khan Academy na podlagi njihovega NWEA ZEMLJEVID rezultatov.

Prav tako morate vedeti, kako se pripravim na preizkus zemljevida?

Za Pripravite se za Testiranje Zagotovite miren in udoben prostor za učenje doma brez motenj s TV ali elektronskimi napravami. Poskrbite, da bo vaš otrok v šolskih dneh in še posebej na dan a test . Otroci, ki so utrujeni, so v razredu manj pozorni ali se spopadajo z zahtevami a test.

Vedite tudi, kaj je testiranje MAP? ZEMLJEVID , ali Merilo akademskega napredka, je računalniško podprt prilagodljiv test ki pomaga učiteljem, staršem in skrbnikom izboljšati učenje za vse učence in sprejemati premišljene odločitve za spodbujanje otrokove akademske rasti. Kdaj bo moj študent testiran in kako pogosto? Sredi leta test je skrajšana različica.

Podobno se ljudje sprašujejo, kako lahko izboljšam rezultate testov MAP?

1) OGLEJTE SI POROČILO O RAZDELITVI RAZREDOV PO CILJU ZA LOČITEV UČENCEV GLEDE NA RIT REZULTATI . 2) UČENCE RAZMEJTE V SKUPINE S STRANI ZA NAČRTOVANJE POUKA ZA MATEMATIKO IN BRANJE. Kliknete na področje, ki ga preučujete, in študente razvrstite glede na njihov RIT rezultatov za morebitno uporabo pri vodeni matematiki ali vodenem branju.

Kakšna vprašanja so na testu MAP?

Opis testa rasti MAP

Test rasti MAP (razred) Pribl. Število vprašanj
Jezik (2-12) 50 do 53 vprašanj
matematika (2-5)* 50 do 53 vprašanj
matematika (6+)*
Matematika za algebro, geometrijo, integrirano matematiko – glej matematične teste, specifične za tečaj 40 do 43 vprašanj

Priporočena: