Kaj se na Floridi šteje za zanemarjanje otrok?
Kaj se na Floridi šteje za zanemarjanje otrok?

Video: Kaj se na Floridi šteje za zanemarjanje otrok?

Video: Kaj se na Floridi šteje za zanemarjanje otrok?
Video: Kako je to živjeti na Floridi 2024, April
Anonim

Spodaj Florida Statut 827.03(2)(d), kaznivo dejanje Zanemarjanje otrok je opredeljeno kot skrbnik, ki zanemarja a otrok naklepno ali po krivdi malomarno. prav tako zanemarjanje otrok lahko temelji na neuspehu skrbnika, da zagotovi razumno prizadevanje za zaščito a otrok od zloraba , zanemarjanje , ali izkoriščanje s strani druge osebe.

Kakšna je torej kazen za zanemarjanje otrok na Floridi?

Zanemarjanje od a otrok v Florida se šteje za a kaznivo dejanje . Če zloraba oz zanemarjanje ne povzroča nikakršnih telesnih poškodb ali povzroča kakršno koli iznakaženost ali invalidnost, je tretje stopnje kaznivo dejanje in kazni vključujejo do pet let pogojne kazni ali pet let zapora, in a V redu do 5.000 $.

Prav tako, kakšna dajatev je zanemarjanje otrok? Ogroženost otrok se kaznuje kot a prekršek ali a kaznivo dejanje odvisno od okoliščin primera in državnega prava. Vsaka država kaznuje ogroženost otrok drugače, čeprav so možne kazni za obsodbo enake, kjer koli se kaznivo dejanje zgodi.

Ljudje se tudi sprašujejo, kaj pomeni zanemarjanje otroka brez telesne poškodbe?

Oseba, ki zavestno ali namerno zlorablja a otrok brez povzroča odlično telesne poškodbe , trajna invalidnost ali trajna prizadetost otrok stori kaznivo dejanje tretje stopnje, ki se kaznuje v skladu s č.

Je zanemarjanje otroka prekršek ali kaznivo dejanje?

Primeri, ki vključujejo zanemarjanje otrok : Zanemarjanje otrok je razred A prekršek (9 mesecev zapora, 10.000,00 $ denarne kazni), če ne pride do škode otrok . Če je posledica resne telesne poškodbe, velike telesne poškodbe ali smrti, zanemarjanje otrok je kaznivo dejanje . Zanemarjanje otrok primeri, odvisno od okoliščin, pogosto dosežejo medijsko pokritost.

Priporočena: