Ali naj zakonski par živi s starši?
Ali naj zakonski par živi s starši?

Video: Ali naj zakonski par živi s starši?

Video: Ali naj zakonski par živi s starši?
Video: Тува. Убсунурская котловина. Кочевники. Nature of Russia. 2024, Maj
Anonim

Na novo zakonski par bi moral ostanite daleč od njihovih starši vsaj nekaj let. Obstaja veliko dogovorjenih porok, tako da če ostanejo z starši , ustvarja trenja. Prva leta so romantična leta in pari morajo imeti zasebnost in se morajo naučiti, kako upravljati svoje življenje skupaj.

Še več, ali je v redu živeti s starši po poroki?

Absolutno ne, in tudi ne s tastjo! Živeti z starši ni the način za začetek a poroka . To je idealna situacija za mlad par v živo brez najema pri njihovi starši , vendar to ne pomeni, da je za starši /tast!

Poleg tega je bolje živeti sam ali s starši? Najprej ljudje, ki živijo sami uživajo več svobode kot tisti, ki v živo s svojimi družinami. Ko si sam , lahko delaš, kar hočeš, ne da bi razmišljal o svojem starši ' dovoljenje. V nasprotju s tem, ko si v živo s svojo družino tega ne morete storiti ali pa jih morate vprašati za dovoljenje.

Podobno se sprašuje, ali je dobro živeti s svojimi zakonci?

Medtem živeti s svojimi tastmi lahko bi bilo tvoj idealna situacija za zdaj, bi morala biti začasna. Ali ti živeti s svojimi tastmi oz tvoj starši, poročeni in živeti z drugimi ljudmi je lahko težko. Ker je velika verjetnost, da si ne bi delili le prostora, ampak tudi dogajanje tvoj poroka.

Je čudno še živeti pri starših?

bilo je popolnoma normalno da bi ljudje živijo pri starših v odrasli dobi – včasih do poroke, včasih dlje. Ljudje so živijo s starši ponovno. Toda ta 70-letna doba je bila ravno dovolj dolga, da je izpadla iz običajnega spomina, zdaj pa se ljudje obravnavajo kot »neuspehi«, ker se je spremenila ekonomija.

Priporočena: