Koliko zaračuna Merry Maids na uro?
Koliko zaračuna Merry Maids na uro?
Anonim

Merry Maids običajno stane 100 $ na uro za dve čistilki z minimalno dve uri. Številne franšize Merry Maid imajo ponudbe za $50 do 100 $ popusta na prvih pet tedenskih orbi-tedenskih čiščenj.

Koliko na ta način zaslužijo Merry Maids na uro?

povprečno Vesele služkinje urna plača se giblje od približno 9,29 $ na uro za kapitana na 15,57 $ na uro za vodjo gospodinjstva. Povprečje Vesele služkinje plača se giblje od približno 15.000 $ per leto za Čistilni tehnik na 45 223 $ per leto za prodajnega zastopnika.

Vedite tudi, ali bi morali napitnine Merry Maids? Če uporabljate agencijo, jih vprašajte. oni bi moral podate informacije o tem, koliko namig . Na splošno velja, da je dobro pravilo, da namig 10-20 $ na storitev.

Vprašali so se tudi, koliko čistila zaračunajo na uro?

Povprečje urno cene za profesionalno hišo čiščenje storitev v ZDA je nekje med 25 in 45 $ uro . Biti konkurenčen drugemu čiščenje storitev na vašem območju, boste morali poznati njihove cene in koliko oni zaračunavanje na uro.

Koliko Molly Maids zaslužijo na uro?

povprečno Molly Maid vsako uro plača se giblje od približno 10,45 $ na uro za čistilca do 15,43 $ na uro za vodjo kakovosti. Povprečje Molly Maid plača se giblje od približno 16,432 USD na leto za gospodinjskega pomočnika do 42,427 USD na leto za Office Manager.

Priporočena: