Koliko časa traja, da se locs posuši?
Koliko časa traja, da se locs posuši?

Video: Koliko časa traja, da se locs posuši?

Video: Koliko časa traja, da se locs posuši?
Video: Таких ИСТОРИЙ про животных я в ЖИЗНИ не СЛЫШАЛ Одесса и КОТЫ 2024, Maj
Anonim

Vzemi pazite, da las ne pregrejete narediti več škode kot koristi. Naj suha popolnoma in po možnosti sedite vsaj 3 ure. Nato lahko spustite ali odstranite se boji.

Na ta način, kako dolgo traja, da se dreads posušijo na zraku?

60 do 90 minut

Drugič, kako posušite dreads po pranju? Sušenje se začne od the tuš: prav po pranju dredov , nadaljujte z zelo dobro stiskanjem, da izvlečete čim več vode. Uporaba brisač: večinoma boste potrebovali dve brisači ali več, ker dreadlocks zanič a veliko vode v. drgnite the brisačo na tvoj glavo in se boji.

Ljudje tudi sprašujejo, ali lahko pustite, da se vaši lasje posušijo na zraku?

Namesto popolnoma suši vaše lase na zraku ure (ali dni), uporaba a koncentriran vir toplote, kot npr a Nastavek za sušilnik za lase Bonnet, za a minimalno količino časa (30 minut ali manj), da odstranite odvečno vlago in nato nadaljujte suha na zraku . To je še posebej pomembno če ti načrtovati pustite, da se vaši lasje posušijo čez noč.

Ali bi morali dreads pustiti, da se posušijo na zraku?

Po več urah od sušenje na zraku pri nizki povprečni nizki vlažnosti (ali približno 10 minut z a strah sušilnik) bi morale dobro iti. Dolgo sem se odločal za suha na zraku možnost. Potrpel sem na pol vlažno se boji ure in skrbelo me je, da ne bodo dobili suha pritrjen.

Priporočena: