Kaj je interakcija pri usvajanju drugega jezika?
Kaj je interakcija pri usvajanju drugega jezika?

Video: Kaj je interakcija pri usvajanju drugega jezika?

Video: Kaj je interakcija pri usvajanju drugega jezika?
Video: Жизнь после смерти 2024, April
Anonim

Iz Wikipedije, proste enciklopedije. The Interakcija hipoteza je teorija drugič - usvajanje jezika ki navaja, da je razvoj jezik strokovnost se spodbuja iz oči v oči interakcijo in komunikacijo.

Poleg tega, kaj je vložek pri usvajanju drugega jezika?

Na področju Pridobivanje drugega jezika , Stephen Krashen vnos teorija je bila ena prvih, ki je analizirala vlogo vnos v L2 učenje . " Vnos " je opredeljen kot znesek jezik kateremu je študent izpostavljen.

Lahko se tudi vprašamo, kaj je spremenjena interakcija? Spremenjena interakcija se nanaša na modifikacije na interakcijske strukture diskurza NS-NNS in so običajno v obliki zahtev za pojasnilo, potrditvenih preverjanj, ponavljanja in med drugim.

Ob upoštevanju tega, kakšna je vloga interakcije in vpliv jezikovnega okolja pri usvajanju jezika?

The Interakcija Hipoteza pravi, da interakcijo olajša SLA, ker pogovorno in jezikoslovni modifikacije, ki se pojavljajo v diskurzu, zagotavljajo učenci s potrebnim razumljivim jezikoslovni vnos. Long verjame, da je tisto, kar naredi vnos razumljivo, spremenjeno interakcijo , ali pogajanje o pomenu.

Kaj je jezikovni izhod?

Vhod so informacije, prejete v TL (to je drugi jezik se želite naučiti). Prejete informacije so lahko pisne ali govorne. The izhod se nanaša na vse govorjene ali pisne informacije, ki jih ustvarite z uporabo drugega jezik.

Priporočena: