Kaj se zgodi v 4. dejanju, prizoru 3 Julija Cezarja?
Kaj se zgodi v 4. dejanju, prizoru 3 Julija Cezarja?

Video: Kaj se zgodi v 4. dejanju, prizoru 3 Julija Cezarja?

Video: Kaj se zgodi v 4. dejanju, prizoru 3 Julija Cezarja?
Video: Прохождение Just Cause 4 - Загрузка в зоне три. Отключить рубильники и обесточить Гнездо Ветра #11 2024, Maj
Anonim

Titinius in Messala vstopita v šotor z novicami. Antonij in Oktavij sta v Rimu ubila sto senatorjev in korakata proti Filipom. Brutus zahteva, da duh pove, kaj je (bog, angel ali hudič), in Cezarjevo duh odgovori: "Tvoj hudobni duh, Brutus." Duh pravi, da ga bo Brutus videl v Filipih.

Podobno, kaj se zgodi v 4. dejanju Julija Cezarja?

4. dejanje , 1. prizor Lepid se strinja, da je mogoče njegovega brata ubiti, dokler se Antony strinja, da se njegov nečak ubije. Lepidus je poslan po zbiranje Cezarjevo bo, da vidijo, ali lahko nekaj njegovega denarja preusmerijo na svojo pot. Takoj, ko Lepidus odide, začne Antony o njem govoriti smeti.

Kasneje se postavlja vprašanje, kaj se zgodi v 4. dejanju, prizoru 2 Julija Cezarja? Zakon IV, 2. prizor se začne s Pindarusom, enim od Kasijevih častnikov, ki pride na srečanje z Brutom, Lucilijem in Lucijem. Lucilij razloži, da je Pindarus prišel pozdravit Bruta v Kasijevem imenu. « Brutus pokaže, da obžaluje umor Cezar in želi razlago od Cassiusa. Brutus nato Lucilija odpelje na stran.

Kaj se v zvezi s tem zgodi v 3. prizoru Julija Cezarja?

Povzetek in Analiza Zakon III: 3. prizor Pesnik Cinna je na poti Cezarjevo pogreb, ko ga obišče skupina razburjenih državljanov, ki zahtevajo vedeti, kdo je in kam gre. Pove jim, da mu je ime Cinna in da je njegov cilj Cezarjevo pogreb.

Kaj se je zgodilo s Portio v 4. dejanju, prizoru 3?

Prvotni igralec je morda upodobil enega od Shakespearovih tekmecev. Brut in Kasij odpustita svoje stražarje in hlapca. Brutus pojasnjuje, da njegov temperament izvira iz žalosti- Portia je mrtev. Ubila se je tako, da je pogoltnila premog, ko se je bala, da bosta Antonij in Oktavij premagala Bruta.

Priporočena: