Kako dolgo traja izpit iz prava in etike MFT?
Kako dolgo traja izpit iz prava in etike MFT?

Video: Kako dolgo traja izpit iz prava in etike MFT?

Video: Kako dolgo traja izpit iz prava in etike MFT?
Video: Как отсканировать многостраничный документ на МФУ Epson с автоподатчиком 2024, April
Anonim

LMFT California Izpit iz prava in etike sestavljen iz 75 vprašanj z več izbirami v 90 minutah. To moraš prenesti izpit prvi; potem se lahko prijavite za klinik izpit.

Kakšna je na ta način prehodna ocena za izpit iz prava in etike MFT?

Kalifornijski MFT izpit iz prava in etike Prehodni rezultati so običajno prisotni 35 od 50 točk (70%). Nenavadno bi bilo imeti prehodno oceno pod 33 ali nad 37.

Kasneje se postavlja vprašanje, kako dolgo se morate učiti za izpit MFT? ti bo na voljo dve uri (120 minut) za izvedbo vadbeni izpiti . Ta časovni okvir simulira dejansko MFT nacionalni Pregled časovno obdobje, ki je štiri ure.

Koliko časa v zvezi s tem traja izpit iz prava in etike?

O izpit Prehodne ocene se razlikujejo glede na preskusni cikel in se običajno gibljejo okoli 70 % (35 od 50 točk). BBS tukaj objavlja trenutne prehodne rezultate. Za dokončanje testa imate na voljo 90 minut.

Je izpit MFT težak?

Podobno kot razlika med zgodovino test in SAT, nacionalni MFT izpit zdelo se je, kot da je preizkušanje znanja, kjer je Kalifornija MFT Klinična izpit se mi je zdelo, da preizkuša logiko. Zame Kalifornija izpit je bilo več težko , ker je postavljal zapletena vprašanja na zelo splošen način.

Priporočena: